[Επίλυση] Πρόβλημα σύνδεσης με φορητό προγραμματιστή Onity στον υπολογιστή
Γεια, δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να σε βοηθήσω εδώ. Προσπαθώ να συνδέσω τον φορητό προγραμματιστή Onity στον υπολογιστή μου, αλλά δεν συνδέεται. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια συμβουλή;
Αρχικά, νομίζω ότι πρέπει να επιβεβαιώσετε ποιο μοντέλο είναι ο φορητός προγραμματιστής σας και αν μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή.
Το Onity διαθέτει δύο τύπους φορητών προγραμματιστών: τον τυπικό φορητό προγραμματιστή (PP) και τον εκτεταμένο φορητό προγραμματιστή (XPP).
Ένας τυπικός φορητός προγραμματιστής (PP) μπορεί να συνδεθεί στην κλειδαριά και στο σύστημα ρεσεψιόν, όχι σε υπολογιστή. Χρησιμοποιείται για τη μεταφορά πληροφοριών μεταξύ της κλειδαριάς και του εξοπλισμού της ρεσεψιόν. Μπορεί επίσης να ανοίξει ένα δωμάτιο και να δοκιμάσει τη λειτουργία μιας κλειδαριάς.
Ο Extended Portable Programmer (XPP) μπορεί να συνδέσει τον υπολογιστή για φόρτωση συνδέοντας απευθείας στη σειριακή θύρα του υπολογιστή, η οποία επιτρέπει ταχύτερη φόρτωση της μονάδας. Εκτελεί την ίδια εργασία με τον τυπικό φορητό προγραμματιστή, αλλά διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει το τυπικό PP. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ρύθμισης των χειριστών για χρήση του XPP, Να επιτρέπονται ή να απαγορεύονται διάφορες λειτουργίες με βάση το επίπεδο χειριστή ή τη στιγμή της φόρτωσης, πολύ αυξημένη χωρητικότητα.
Συνδέετε το Onity Portable Programmer στο πρόγραμμα OnPoint στον υπολογιστή σας για να φορτώσετε ή να ενημερώσετε την κλειδαριά; Εάν ναι, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
- Φόρτωση του φορητού προγραμματιστή: Συνδέστε τον φορητό προγραμματιστή: Χρησιμοποιήστε είτε ένα σειριακό καλώδιο 9 ακίδων στη θύρα HTCOM του κωδικοποιητή είτε έναν προσαρμογέα USB σε σειριακό συνδεδεμένο στην κάτω θύρα USB του κωδικοποιητή.
- Είσοδος: Συνδεθείτε με τον υψηλότερο διαθέσιμο κωδικό πρόσβασης. Το προεπιλεγμένο αναγνωριστικό σύνδεσης είναι το HotelADMIN και ο κωδικός πρόσβασης είναι 1111 εάν δεν έχουν οριστεί άλλα διαπιστευτήρια.
- Πρόσβαση στη Συντήρηση: Πατήστε στην επιλογή Συντήρηση στο μενού. Επιλέξτε Φορητός προγραμματιστής.
- Ενεργοποίηση του φορητού προγραμματιστή: Ένα μήνυμα θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε τον προγραμματιστή. Πατήστε το κουμπί ON/CLEAR στον φορητό προγραμματιστή. Η οθόνη θα πρέπει να εμφανίζει COMPUTER LINK, επιβεβαιώνοντας την επιτυχή σύνδεση.
- Ανάγνωση ελέγχων: Θα πρέπει να εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα εμφανίζει την επιτυχία των ελέγχων ανάγνωσης. Μόλις ολοκληρωθεί η ανάγνωση, πατήστε οπουδήποτε στην οθόνη για να συνεχίσετε. Εάν δεν βρεθούν έλεγχοι, μπορείτε να επιλέξετε OK για να συνεχίσετε τη φόρτωση του φορητού προγραμματιστή.
- Φόρτωση θυρών και δεδομένων: Βεβαιωθείτε ότι το Doors to Load έχει οριστεί σε ALL. Ο τύπος δεδομένων που θα φορτωθούν θα πρέπει να είναι χρονοδιαγράμματα και κωδικοί.
- Έναρξη φόρτωσης: Πατήστε στο Load και όταν ολοκληρωθεί η φόρτωση, η οθόνη θα εμφανίσει το PP Load Done. Αποσυνδέστε τον φορητό προγραμματιστή από τον κωδικοποιητή.
Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε το πρόβλημα Φορητός προγραμματιστής Onity σύνδεση με υπολογιστή